Aug 27, 2015

Random~

Assalamualaikum wbt.

ehem. cam kelakar pulak tetiba update belog.hihi

rasa dah nak dua tahun tak berbelog dan hanya jadik silent reader ja untuk belog yang sy follow :)

dan tetiba rasa nak update sikit pulak. entah ada yang baca ke tak. entah ada yang tau ke tau belog ni :)

Alhamdulillah..life goes on smoothly. Dengan bertemankan husband dan anak kecil tersayang di negeri terkecil di Malaysia, W.P. Labuan.

Tapi alhamdulillah juga, sebab bukan bertiga saja.. tapi best jgk dengan rakan sekerja dan rakan seusrah dan rakan-rakan lain serta jiran yang banyak menceriakan hidup di Labuan walaupun berjauhan dengan family.

Apa pun tetap rasa syukur. Sebab banyak private life i can do together with my little family.

Dengan rumah yang kami miliki di Labuan serta pekerjaan tetap di sini buatkan sy dan husband rasa bersyukur sangat. Tips macam mana nak beli rumah sendiri banyak husband yang uruskan dan alhamdulillah impian itu tercapai walaupun bukan sebijik banglo.

Cukup untuk little family sy. Dan kadang2 family dari semenanjung datang cukup selesa juga untuk mereka menginap dengan kami di rumah sendiri. :)

Husband banyak ajar sy supaya sentiasa positif ditempat jauh ni. Alhamdulillah, sedikit demi sedikit dapat juga positifkan diri. yang penting senyum. eheh. dan banyakkan doa. Allah ada sentiasa dengan kita.

Tambah dengan Uwais juga penyebab diri ini kuat berada di Borneo.

Jika difikirkan, sy bersyukur sngt sebab walaupun keluarga jauh, tapi husband dan anak ada di sisi. Cukup itu buat sy bersyukur.

Kata nak update sikit je kan.

Ok. sampai sini saja.

Ambik nafas dulu nak update yang specific tajuk. Sekarang tak tau nak update apa. so just secara random saja tentang perasaan kerja dan menetap di Borneo.

Silap ya. ada rumah di sini bukan berniat untuk menetap selamanya di sini. InsyaAllah rumah di semenanjung juga dalam proses. kutip dan timba pengalaman dulu di bumi orang. Tiba masanya akan berbakti juga di tempat sendiri. InsyaAllah. Allah sebaik-baik perancang. :)

Wallahu'alam.

1 comment:

Анна Лапина said...

Специально для Вас мы собрали анкеты лучших проституток - Проверенные проститутки Киева секс раком Вор не тот, кто крадет, а тот, кого поймали. Обворожительная девушка составит компанию состоятельному мужчине. Подробности встречи по телефону.

Aug 27, 2015

Random~

Assalamualaikum wbt.

ehem. cam kelakar pulak tetiba update belog.hihi

rasa dah nak dua tahun tak berbelog dan hanya jadik silent reader ja untuk belog yang sy follow :)

dan tetiba rasa nak update sikit pulak. entah ada yang baca ke tak. entah ada yang tau ke tau belog ni :)

Alhamdulillah..life goes on smoothly. Dengan bertemankan husband dan anak kecil tersayang di negeri terkecil di Malaysia, W.P. Labuan.

Tapi alhamdulillah juga, sebab bukan bertiga saja.. tapi best jgk dengan rakan sekerja dan rakan seusrah dan rakan-rakan lain serta jiran yang banyak menceriakan hidup di Labuan walaupun berjauhan dengan family.

Apa pun tetap rasa syukur. Sebab banyak private life i can do together with my little family.

Dengan rumah yang kami miliki di Labuan serta pekerjaan tetap di sini buatkan sy dan husband rasa bersyukur sangat. Tips macam mana nak beli rumah sendiri banyak husband yang uruskan dan alhamdulillah impian itu tercapai walaupun bukan sebijik banglo.

Cukup untuk little family sy. Dan kadang2 family dari semenanjung datang cukup selesa juga untuk mereka menginap dengan kami di rumah sendiri. :)

Husband banyak ajar sy supaya sentiasa positif ditempat jauh ni. Alhamdulillah, sedikit demi sedikit dapat juga positifkan diri. yang penting senyum. eheh. dan banyakkan doa. Allah ada sentiasa dengan kita.

Tambah dengan Uwais juga penyebab diri ini kuat berada di Borneo.

Jika difikirkan, sy bersyukur sngt sebab walaupun keluarga jauh, tapi husband dan anak ada di sisi. Cukup itu buat sy bersyukur.

Kata nak update sikit je kan.

Ok. sampai sini saja.

Ambik nafas dulu nak update yang specific tajuk. Sekarang tak tau nak update apa. so just secara random saja tentang perasaan kerja dan menetap di Borneo.

Silap ya. ada rumah di sini bukan berniat untuk menetap selamanya di sini. InsyaAllah rumah di semenanjung juga dalam proses. kutip dan timba pengalaman dulu di bumi orang. Tiba masanya akan berbakti juga di tempat sendiri. InsyaAllah. Allah sebaik-baik perancang. :)

Wallahu'alam.

1 comment:

Анна Лапина said...

Специально для Вас мы собрали анкеты лучших проституток - Проверенные проститутки Киева секс раком Вор не тот, кто крадет, а тот, кого поймали. Обворожительная девушка составит компанию состоятельному мужчине. Подробности встречи по телефону.